Aanbod

Online

Coaching

Soms is het niet mogelijk om live coachingsessies te bezoeken of misschien heeft het gewoon je voorkeur om coachingsessies online te doen. Dat is uiteraard mogelijk. 

Coachingsessies online volgen heeft ook zeker voordelen. Je hebt bijvoorbeeld geen reistijd of reiskosten en je bent in je eigen vertrouwde omgeving.

De coaching kan plaatsvinden met behulp van Skype, Zoom, Teams of telefonisch. Net waar jij de voorkeur aan geeft.  

 

Werkwijze

Het eerste contact

In het eerste, vrijblijvende contact dat we hebben, telefonisch of online, bespreken we kort waarom je op zoek bent naar een coach/counselor. En bekijken we of wij de juiste match voor elkaar zijn. Mocht je hulpvraag groter zijn dan waarmee ik je kan helpen dan geef ik je dat aan. 

Mocht je besluiten het traject met mij verder te willen aangaan dan zal ik je een vragenlijst toesturen met het verzoek deze in te vullen om zo onze eerste sessie voor te kunnen bereiden.

De eerste sessie

Tijdens de eerste sessie besteden we aandacht aan het nauwkeurig verkennen en formuleren van je hulpvraag. Je vraag helder krijgen is essentieel om richting te kunnen geven aan je proces. We bekijken samen welk traject we kunnen starten. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.  

Stel Je Vraag

Weet je weten of coaching ook iets voor jou is of weet je niet zeker of je bij een coach aan het juiste adres bent? Neem gerust contact op, dan kijken wij er samen naar.