Aanbod

Mindfulness Based Stress Reduction

 

Tijdens de 8 weekse mindfulness training (MBST) besteden we aandacht aan hoe je omgaat met je gedachten, je emoties en je lichaam. Door het trainen van vriendelijke aandacht,  leer je je gedachten (zonder oordeel) te observeren en leer je je automatische piloot herkennen. En dat geeft ruimte. En deze ruimte geeft keuzevrijheid. Door dit te trainen zal niet langer je automatische gedrag bepalen hoe je op een situatie reageert, maar jij maakt een bewuste keuze. In de training leggen we de nadruk op de toepassing van mindfulness in jouw dagelijks leven.

  • Stress
  • Burn-out klachten
  • Niet meer kunnen genieten
  • Somberheid
  • Teveel zorgen
  • Oneindige to do lijsten
  • Meer in het hier en nu leren zijn
  • Beter kunnen omgaan met stress
  • Meer ontspannen en genieten
  • Bewuster keuzes leren maken en minder op de automatische piloot leven

Je krijgt praktische, maar ook aandacht- en meditatieoefeningen, eenvoudige bewegingsoefeningen, oefeningen om het bewustzijn in het dagelijks leven te vergroten, oefeningen gericht op het anders omgaan met stress, pijn en vermoeidheid. En uitleg over dat je niet alles moet geloven wat je zelf denkt; de samenhang van stress en negatief denken. 

Ik bied individuele trajecten aan.  

Investering in jezelf

Een MBSR-traject van 8 sessies à 60 minuten is 600 euro incl. btw en incl. de audiofiles en handouts die bij deze sessies horen. Het werkboek van David Dewulf dien je zelf aan te schaffen.    

Werkwijze

Het eerste contact

In het eerste, vrijblijvende contact dat we hebben, telefonisch of online, bespreken we kort waarom je op zoek bent naar een coach/counselor. En bekijken we of wij de juiste match voor elkaar zijn. Mocht je hulpvraag groter zijn dan waarmee ik je kan helpen dan geef ik je dat aan. 

Mocht je besluiten het traject met mij verder te willen aangaan dan zal ik je een vragenlijst toesturen met het verzoek deze in te vullen om zo onze eerste sessie voor te kunnen bereiden.

De eerste sessie

Tijdens de eerste sessie besteden we aandacht aan het nauwkeurig verkennen en formuleren van je hulpvraag. Je vraag helder krijgen is essentieel om richting te kunnen geven aan je proces. We bekijken samen welk traject we kunnen starten. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.  

Stel Je Vraag

Weet je weten of coaching ook iets voor jou is of weet je niet zeker of je bij een coach aan het juiste adres bent? Neem gerust contact op, dan kijken wij er samen naar.