Aanbod

Coaching is maatwerk. Ieder mens is nu eenmaal uniek!

Ik ben van mening dat alles wat je moet weten en nodig hebt al in jezelf aanwezig is, of dat je het kunt leren. Ik help je te inventariseren wat er allemaal al is en wat er nog nodig is. Coaching vergroot je zelfinzicht en maakt je bewuster van jezelf en van je keuzemogelijkheden.

Ik beschik over een scala aan praktische oefeningen die ik inzet waar nodig en ik gebruik graag humor. Humor relativeert en van lachen ga je openstaan. Als je openstaat is er ruimte voor nieuwe invalshoeken, inzichten en oplossingen.

Ook kan ik confronterend zijn en laat ik je kijken naar jezelf, soms verzin ik huiswerk waar je mee aan de slag kunt en soms is het goed om hetgeen aan bod is geweest in een sessie de ruimte te geven om een plek te krijgen.

Word bewust en kom in actie, start met accepteren, loslaten en doe dit met liefde en geduld voor jezelf. Vind je eigen vrijheid!

Spreekt mijn aanpak je aan? Vul het formulier in en ik neem snel contact met je op.

Werkwijze

Het eerste contact

In het eerste, vrijblijvende contact dat we hebben, telefonisch of persoonlijk, bespreken we kort waarom je op zoek bent naar een coach/counselor. En bekijken we of wij de juiste match voor elkaar zijn. Mocht je hulpvraag groter zijn dan waarmee ik je kan helpen dan geef ik je dat aan. En mocht de klik tussen ons niet de juiste zijn dan kunnen we dat ook aangeven.

Mocht je besluiten het traject met mij verder te willen aangaan dan zal ik je een vragenlijst toesturen met het verzoek deze in te vullen om zo onze eerste sessie voor te kunnen bereiden.

De eerste sessie

Tijdens de eerste sessie besteden we aandacht aan het nauwkeurig verkennen en formuleren van je hulpvraag. Je vraag helder krijgen is essentieel om richting te kunnen geven aan je proces. We bekijken samen welk traject we kunnen starten. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Het zijn geen langdurige trajecten.

Stel Je Vraag

Weet je weten of coaching ook iets voor jou is of weet je niet zeker of je bij een coach aan het juiste adres bent? Neem gerust contact op, dan kijken wij er samen naar.